tag:blogger.com,1999:blog-1785127193134792312.post6297041225795177637..comments2024-03-25T22:24:34.853+01:00Comments on Jennifers Hobby-blog: BramenjamJennifer Hartogensishttp://www.blogger.com/profile/05588656116373465371noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1785127193134792312.post-53175752212927381322013-09-30T08:43:47.048+02:002013-09-30T08:43:47.048+02:00Geleisuiker, ik had ervan gehoord. Daar is dan ext...Geleisuiker, ik had ervan gehoord. Daar is dan extra pectine aan toegevoegd. Ik zal het voor volgend jaar zeker in gedachten houden!Jennifer Hartogensishttps://www.blogger.com/profile/05588656116373465371noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1785127193134792312.post-37988270400187516572013-09-30T08:35:50.745+02:002013-09-30T08:35:50.745+02:00Ik heb laatst zelf aardbeienjam gemaakt, en kwam i...Ik heb laatst zelf aardbeienjam gemaakt, en kwam in de supermarkt speciale suiker voor halfvolle jam tegen. Deze suiker kun je gebruiken in de verhouding 500 g. suiker op 1250 g. fruit. Het gaat om 'van Gilse geleisuiker speciaal'. Misschien dat je dat eens zou kunnen proberen als je niet zoveel suiker wil gebruiken. Bij mijn aardbeienjam werkte het perfect!Jelkahttps://www.blogger.com/profile/12414703965508043861noreply@blogger.com