Translate

maandag 6 juni 2011

Spellen spelenSander en ik hebben inmiddels wel een traditie dat we twee keer per jaar een spellendag organiseren voor onze vrienden. Afgelopen vrijdag was het weer zover. Onze kinderen gingen naar de opvang. In de morgen hebben we het huis klaargemaakt om gasten te ontvangen. Er werd soep gekookt en brownies gebakken. Klokslag 1300 belden de eerste gasten al aan.

Onze zoon is inmiddels 4 en hij speelt graag een spelletje, dus ik haalde hem op, zodat hij in de middag mee kon spelen. En dat vond hij heerlijk. Hij heeft mensen geprest om Pitchcar met hem te spelen en later mij meegenomen naar de speeltuinen bij ons in de buurt.

Ik kwam er pas later in de avond aan toe om een spelletje te spelen. Vriend J. had Ravenloft the Boardgame meegenomen. ik vond het fantastisch en wil het graag nog eens spelen.

Het was een goed geslaagde dag. We hebben de hele dag door zitten spelen aan drie verschillende tafels en de laatste gasten gingen rond 0200 naar huis. Voor herhaling vatbaar. Zeker nu onze zoon lekker mee kan spelen.

Kerst 2007
Kerst 2009

Geen opmerkingen:

Een reactie posten