Translate

zaterdag 24 september 2011

Vakantie in Winterberg I

Dit jaar zijn we voor het eerst sinds 2008 weer met het hele gezin op vakantie geweest (in 2009 werd onze dochter geboren en in 2010 waren we te druk met de verhuizing om op vakantie te gaan). Weer naar een park van Landal en weer in Duitsland. Dit keer zijn we naar Winterberg gegaan, een klein parkje nabij het stadje Winterberg. Winterberg is voornamelijk een ski oord, dus met september zaten we in het laagseizoen. Het was erg rustig en we hebben vooral veel mensen gezien die skiliften en dat soort dingen aan het repareren waren.


Het parkje is in 2010 gebouwd en de moderne huisjes waren dan ook van alle gemakken voorzien. Verder was er in het parkje ook een klein zwembad en een speeltuin. We hadden dan ook al snel de routine dat we in de morgen gingen zwemmen en naar de speeltuin met de kids. Onze dochter (en ik ook ) was dan zo moe, dat ze een slaapje wilde doen. Onze zoon keek dan een DVDeetje. Wanneer onze dochter dan weer wakker werd, was het tijd voor lunch en een middaguitstapje.

Lekker zwemmen

Onze dochter is nog maar net twee en loopt nog niet ver, dus de uitstapjes waren nog niet zo ver als ik wel zou willen. Maar we hebben toch leuke dingen gedaan en zijn lekker ontspannen. Waardoor we er weer tegenaan kunnen in de komende tijd.

Landal Winterberg