Translate

maandag 23 september 2013

Naar Hilversum

Gisteren zijn we met het hele gezin naar Hilversum gegaan. Er was een feestje te vieren en daar hebben we gebruik van gemaakt. Vriendin +M was jarig en had haar studie afgerond en wilde daar eens uitgebreid bij stilstaan. Bij Luno Kitchen had zij en manlief +M het dakterras gehuurd en daar kwamen we allemaal samen. We hebben genoten van het lekkere weer, het gezellige gezelschap en de hapjes en drankjes. Onze dochter speelde lekker met de andere kindjes en onze zoon had al vrij snel een playstation en een Cars Racespel ontdekt, dus die was daar lang zoet mee. En wij kregen de kans om weer eens lekker bij te kletsen met mensen die we niet zo vaak zien. En wat worden er nog steeds een hoop kinderen geboren in onze vriendenkring. Vrienden M. en M. zelf hebben onlangs hun tweede gekregen en de zus van M. (ook weer een M.) was er ook met haar dochter van 2 maanden oud.
Luno Kitchen

We wilden na afloop van het feestje eigenlijk eten bij mijn ouders, vooral ook omdat mijn vader laatst jarig is geweest. Maar zowel mijn ouders als Sanders ouders hadden besloten om de zon op te zoeken in september en beiden waren niet beschikbaar. Op Opa's en Oma's kunnen we tegenwoordig ook al niet meer bouwen.

Ik wilde toch graag meteen wat eten en niet eerst naar huis rijden. We hebben eerst nog iets gezocht in Hilversum, maar we zijn uiteindelijk geƫindigd in de Lage Vuursche, waar we naar pannekoekenrestaurant de Bosrand zijn gegaan.
Binnen was het vol, warm en lawaaiig, maar dankzij het heerlijke weer hebben we lekker buiten een pannekoek gegeten. De kinderen moeten reuzehonger gehad hebben want met twee keer knipperen waren de pannekoeken weg. Sander en ik hebben iets langer over twee lekkere maaltijdsalades gedaan.

En uiteindelijk waren we om 9 uur thuis en hebben de kids meteen in bed gekieperd. En wij gingen er vrij snel achteraan.