Translate

vrijdag 20 juni 2014

Verbouwen V

Een plek voor de computer en voor de kids om te knutselen.
Zooooo, de verbouwing is nu dan af. De aannemer is vertrokken, de muren zijn geschilderd, het laminaat is gelegd. Afgelopen weekeinde zijn +Sander en ik behoorlijk druk geweest om alle meubels uit het hele huis weer terug te brengen naar de totaal vernieuwde zolder. En we zijn enorm blij met het resultaat.

We moeten nog wel een lamp regelen.
We hebben nu een ruime plek voor de computer en een plek voor de kids om te tekenen en te knutselen. Ook hebben we nu een mooie ruimte voor de boekenkasten en spellen. We hebben meteen ook heel doortastend overal plinten gelegd. Op de eerste verdieping hebben we dat niet gedaan en het duurde daar nog wel een jaar of twee voor we er toen aan toe kwamen.

En een plek voor een loge. 
En veel van de zooi die eerst op zolder slingerde, kan nu mooi achter de schuifpanelen. Het staat niet meer in de weg en we kunnen de zolder nu echt gebruiken als ruimte van het huis.
Foto's en posters komen weer tevoorschijn. 
En omdat we de zolder echt als ruimte willen gebruiken, komen er ook weer foto's en posters te voorschijn. Het is hier niet goed te zien, maar het is een collage van Sanders vrijgezellendag, van alweer acht jaar geleden. En de reden dat ik nooit, maar dan ook nooit het vuilnis buiten hoef te zetten.