Translate

donderdag 5 april 2012

Afgeladen weekeinde

Het afgelopen weekeinde was een drukke!
Op zaterdag kwamen vrienden R. & S. met dochter E. langs. Voor de gezelligheid natuurlijk, maar ook om wat babyspullen af te leveren voor andere vrienden S. & J., die van de zomer hun eerste kind verwachten. Ze hadden eerst in Nijmegen nog wat boodschappen gedaan en namen voor de lunch wat heerlijke broodjes en filet americain mee (van een goede slager, dus zonder varkensvleestoevoegingen). Nadat wij ons buikje heerlijk rond hadden gegeten, vertrokken ze weer.
Waarna we ontzettend snel aan de slag moesten om eten te koken voor onze rollenspeelvriendjes die die avond langs zouden komen. Met hen spelen we al meer dan 5 jaar het Ravenloft rollenspel speel. Sander kookte voor hen een heerlijke lasagna en ik sloot het allemaal af met een heel stevige en zoete baklava, met heel veel nootjes.

Sander heeft voor het eerst in jaren ook weer eens de spelleider uitgehangen, met een kort avontuur uit de Game of Thrones wereld. Het avontuur 'Bonds of Blood & Honor' was leuk bedacht, maar wij als ervaren rollenspelers met flink wat kennis van de GoT wereld begonnen er toch wat gaten in te schieten. Had wat meer gebruik kunnen maken van een goede editor.

Op zondag werd het niet minder druk. In de ochtend hebben we nog ontbeten met restanten van de broodjes van R. & S. In de middag gingen we naar Hilversum, op bezoek bij vrienden M.& M., die we ook al weer veel te lang niet hadden gezien. Na gezellig te hebben bij gekletst en dochter M. te hebben bewonderd (ze wordt al heel groot), reisden we door naar mijn ouders in Baarn, waar we ook weer lekker hebben bijgepraat en gesmuld hebben van een heerlijke lamsbout. De kids sliepen pas toen we al lang en breed weer terug naar Malden onderweg waren, dus het was een lange dag voor hen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten