Translate

donderdag 1 januari 2015

2015 is begonnen!

Er is weer een jaar voorbij en er begint ook weer een nieuw jaar. Gisteravond hebben +Sander en ik samen met vrienden +J+R en +D het oude jaar uitgezwaaid met een rondje Tales of the Arabian Nights en een hapje eten, eigenlijk net als vorig jaar.


Ik was van plan om net als vorig jaar een lekker hapje met wat eten uit het Midden Oosten op tafel te zetten. Maar er was nog zo veel eten over van de spellendag, dat ik dat een beetje zonde vond. Dus ik heb het overgebleven stokbrood met tapenade, tomaat en kaas onder de grill gezet, overgebleven dimsum gekookt en als toetje wat ijs met overgebleven cranberrysaus of pruimen in port (of beide, voor sommige mensen!) geserveerd. En voor mensen die toen nog niet genoeg hadden, waren er ook nog oliebollen.

Het spelletje TotAN kwam ook lekker van de grond. We hadden de regels iets beter door dan vorig jaar en vriend J. had een uitzoektabel heel handig op zijn Ipad bij zich, waardoor we minder tijd kwijt waren met het zoeken van de juiste verwijzing.
Voor we het wisten was het al weer 00:00 en was het tijd voor wat champagne, gelukswensen en kijken naar het prachtige vuurwerk van onze achterbuurman of buurvrouw. Die heeft werkelijk waar drie kwartier het mooiste siervuurwerk de lucht in gejaagd. We hebben met veel plezier naar de mooiste kleuren en knallen staan kijken.

Sander en onze zoon hebben ook nog een klein beetje vuurwerk afgestoken. Helaas niet met vrienden +M en +M dit jaar, die zijn inderdaad wegverhuisd. Maar onze zoon vond het enig om in het donker buiten te staan en dingen te laten knallen.

Nu uitkijken naar het komende jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten