Translate

zondag 27 augustus 2017

En Vacances en Normandie

Op ons terras in Saint Aubin sur Mer
Ja, dat is de zee op de achtergrond. 
+Sander Hartogensis en ik zijn met de kinderen twee weken op vakantie geweest! We zijn met kinderen nog nooit zo lang weggeweest en het was best een avontuur en een onderneming.
De afgelopen jaren was onze jongste nog erg klein en wilden we eigenlijk niet zo ver met haar in de auto. Dus we gingen naar Zeeland, Texel en Wirfttal. Maar zij is inmiddels ook al drie. Toen onze middelste kind bijna was, gingen we met haar naar Bretagne en later nog een keer naar NormandiĆ«, toen was ze bijna 4.
Dus er was eigenlijk geen reden meer om dicht bij huis op vakantie te gaan. De keus viel toen al snel op NormandiĆ«. We hadden er eerder een heerlijke vakantie gehad, we konden even aanwippen bij vrienden +F en G. in het mooie Roosdaal en het is nog steeds niet al te ver weg.

Onze zoon op het strand van Saint Aubin sur Mer

Sander liet mij de huisjes uitzoeken en mijn ook viel al snel op Cap Romain, een huisje praktisch aan het strand van Saint Aubin sur Mer. Het was een prima huis met genoeg ruimte voor 6 mensen (we kunnen onze jongste ook niet meer kwijt in een baby-bedje inmiddels). Maar we betaalden er ook wel de hoofdprijs voor. Dus de tweede week zouden we in een wat goedkoper huisje gaan in Baincthun, even buiten Boulogne-sur-Mer in Pas-de-Calais. Dat had als voordeel dat het ook wat meer naar het noorden was en we dus een kortere reis naar huis zouden hebben.

De boulevard van Wimereux, badplaats bij Baincthun.

En we hebben een heerlijke vakantie gehad. We zijn lekker veel naar het strand geweest. Het weer was zonnig, de omgeving prachtig en het eten erg lekker. Op de paar regenachtige dagen was er voldoende te doen om ook een leuke dag te hebben. We zijn helemaal tot rust gekomen en de kinderen hebben weer een paar mooie ervaringen opgedaan. Lees hier de komende dagen meer over onze vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten