Translate

zondag 23 oktober 2011

De Indiase manier

Gister is voor onze zoon de herfstvakantie begonnen. Voor zijn neefje I. liep de vakantie juist af. Op dat mooie scharniermoment hebben wij onze kinderen naar hun neef I. en nicht R. gebracht voor een nachtje logeren en spelen. Wij hebben van de mogelijkheid gebruik gemaakt om ons over te geven aan een orgie van dingen die je alleen als echtelieden onder elkaar kan doen!


We zijn uit eten geweest. Bij Indian Way in Nijmegen. We hebben heerlijk genoten van een Rogan Josh voor mij en een selectie van Indiase hapjes voor Sander. De bediening was niet heel vlot, maar wel vriendelijk en het eten was heerlijk.
Daarna zijn we naar de bios gegaan. In Lux draaide 'The Guard' een duistere komedie over een redelijk corrupt lid van de Garda in Ierland, die stuit op een afrekening in het drugscircuit. Als snel krijgt hij hulp van een zwarte, Amerikaanse FBI agent, die de drugshandelaars vanuit de VS op de hielen zit. Vele cynische grappen later, komt het natuurlijk tot een vuurgevecht in de haven, wanneer de drugs worden verplaatst. Aan het einde volgt nog een kleine twist.
En toen konden we uitslapen! Tot wel 8 uur! Het was heerlijk.

Indian Way
The Guard