Translate

vrijdag 15 mei 2015

Vakantie op Texel IV - Aan alles komt een einde

En toen was de vakantie alweer voorbij. Na drie heerlijke dagen op Texel, brak nu dan de laatste dag aan. +Sander en ik hebben nog even genoten van een heerlijk rustig ontbijtje zonder kinderen. Toen ruimden we onze spulletjes op en was het tijd om te gaan. Bij de receptie bleek Sander toch maar moeilijk afscheid te kunnen nemen van de vakantie en we hebben ons nog laten verleiden tot een spelletje midgetgolf. Heerlijk kneuterig natuurlijk, maar ik het Sander wel ingemaakt met 59 tegen 61.


Een fikse zilvermeeuw kwam af en toe op onze terrastafel zitten.
Toen begonnen we aan de lange reis terug, die we nog even onderbroken hebben met een tussenstop in Den Burg. We wilden nog wat ansichtkaartjes op de bus doen en we hebben een rondje gewandeld door het zeer toeristische centrum van Den Burg. Na een ijsje was het tijd om te vertrekken en reisden we via de veer terug naar Den Helder.

Klein maar fijn.

Eerst haalden we onze oudste twee kinderen op bij mijn ouders. De kids hadden het enorm naar hun zin gehad en kletsten honderuit over wat ze allemaal hadden meegemaakt. Daarna door naar Sanders ouders voor onze jongste. Onze kleinste dochter was ook heel lief geweest en was na even wennen weer ontzettend blij om ons te zien. En toen het laatste stuk van de reis terug naar Malden.
Het was thuis zo mogelijk nog heerlijker weer dan in Texel, en we hadden weinig zin om te koken. Dus Sander nam de grote kinderen mee naar de snackbar, terwijl ik probeerde om de kleinste wat te kalmeren en te voeren. Na zo een lange afwezigheid was ze een beetje bang om ons uit het oog te verliezen.
Uiteindelijk sliep iedereen die nacht weer in zijn eigen bedje, wat toch ook wel weer het lekkerst sliep.