Translate

dinsdag 12 mei 2015

Vakantie op Texel I - Vertrek en aankomst

Het is pas echt vakantie wanneer je meeuwen ziet.
Het was weer tijd voor ons jaarlijkse tripje zonder kinderen en dit keer voor het eerst zonder drie kinderen. Omdat we drie kinderen een beetje veel belasting vonden voor onze ouders, hebben we de kids uitgesmeerd over beide sets ouders. Onze oudste kinderen gingen naar mijn ouders en onze jongste ging naar de ouders van +Sander. Voor haar was het de eerste keer logeren. Best wel spannend dus.

Vanaf de boot, Texel aan de overkant van de Waddenzee.

Vrijdagmorgen stonden we vroeg op om drie verschillende koffertjes te pakken. Voor mij en Sander, voor de grote kinderen en voor de kleinste. En onze jongste moet nog veel mee, luiers, flesjes, melkpoeder, speentjes, hapjes fruit en groente. Gelukkig hadden Sanders ouders nog een kinderbedje en een stoeltje, anders hadden we dat ook nog allemaal mee kunnen nemen. Wat dat betreft zijn grote kinderen toch een stuk makkelijker.

Sander begint zich ook al te ontspannen.

Nadat we de hele bups bij de verschillende ouders hadden achtergelaten, reden we door naar Den Helder, waar we op de veerboot naar Texel zouden stappen. Jaren geleden zijn we ook al eens in Texel geweest, toen zaten we in De Koog, dit keer zaten we in een huisje van Landal vlakbij De Cocksdorp.

Met een boekje op het terras.

De huisjes waren piepklein, maar verder van alle gemakken voorzien (bad, vaatwasser) en veel tijd brengen we er toch niet door. Eten doen we lekker in restaurants, met lekker weer gaan we uit wandelen. We komen er eigenlijk alleen om te ontbijten en te slapen. En om af en toe een boekje te lezen, wanneer we moe waren van het wandelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten