Translate

vrijdag 18 mei 2018

Afscheid

De meivakantie, die zo leuk begon met een weekeindje weg en een kampeertripje is geƫindigd in een persoonlijk drama. Onze goede vriendin Rian is overleden.

Rian in onze tuin (2012)

Rian was al jarenlang een vriendin van ons. Nog voor ons eerste kind werd geboren (en voor het bestaan van dit blog), kwam zij al bij ons over de vloer in Nijmegen om Ravenloft te spelen, en na onze verhuizing in Malden. De Ravenloft campagne heeft lang gelopen en met de maaltijden die erbij hoorden leerden we elkaar goed kennen. In de loop der tijd deed Rian ook mee aan de spellendagen, aan de foute filmavonden (Nude Nuns with Big Guns) en deelden we een passie voor tuinieren. 

En nu is Rian overleden na een brand bij haar thuis. Wij, de kinderen en veel van onze vrienden zijn helemaal van slag. En vandaag, een week later, was het afscheid van Rian. We zijn er met het hele gezin heen gegaan om afscheid te nemen. En iedereen moest flink huilen. De grote kinderen hadden nog een kleine toespraak geschreven en ik heb die van onze zoon nog voorgelezen. 

En nu moeten we maar zien hoe we de Pendragon campagne vorm moeten geven zonder haar, de spellendagen zullen nooit meer hetzelfde zijn en Oud en Nieuw vast ook niet meer. We zullen haar vreselijk missen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten