Translate

maandag 30 december 2019

Midwinter 2019

De kortste dag is alweer geweest. Tijd om dit blog weer een frisse nieuwe "look" te geven en me eens te bezinnen op dit seizoen. Hoewel het nog niet heel koud is geweest, is de eerste vorst al wel gespot. In de tuin is alles in rust en bereid alles zich voor op de komende lente.

Dit was eerder dit jaar.

Bij ons is juist alles drukker dan ooit. De Sint is geweest, maar kerst moet nog komen (waarover later meer), net als een spellendag (ook later meer) en Oud en Nieuw. Dus ik ben juist druk geweest in de keuken, met plannen maken en voorbereidingen maken. De kerstcake was alweer gebakken, maar eten koken voor de hongerige horden lijkt wel ieder jaar ingewikkelder te worden.

Verder begon natuurlijk ook de kerstvakantie en daar was iedereen wel aan toe. Mijn zoon is begonnen met de middelbare school en heeft een hoop nieuwe verantwoordelijkheden. Maar de meisjes hebben ook zo hun uitdagingen op de basisschool. En in de kerstvakantie staat er weer van alles gepland. Logeerpartijen, bezoekjes aan familie en verre vrienden, en allerlei andere activiteiten. Maar tussendoor hoop ik ook even tot rust te kunnen komen en wat uit te kunnen slapen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten