Translate

vrijdag 4 mei 2012

Hunerwold State - III

Na afloop van de wandeling door Veenhuizen zijn we doorgereden naar Assen. Daar hebben we een middagje wat gegeten en gewinkeld. Tien we honger kregen uit eten gegaan in een lekker Italiaans restaurant. We zaten er al om 17:15 en dat was niets te vroeg, de andere eters liepen af en aan en tegen de tijd dat we vertrokken wachtten mensen op een plekje. Met reden, we hebben onze buikjes met smaak rondgegeten.

Allemaal leuke mannen en nog een verhaal ook. 

Toen door naar de spiksplinternieuw De Nieuwe Kolk, een cultureel centrum waar ook een bioscoop inzat. Daar hebben we samen (en met de rest van jeugdig Assen) de film The Avengers (2012) gekeken. Deze film is van Joss Whedon, die we kennen van The Dollhouse en Buffy the Vampire Slayer. Verder belangrijke rollen voor mensen als Robert Downey Jr. (Sherlock Holmes, Kiss, Kiss, Bang, Bang), Chris Evans, Mark Ruffalo (Shutter Island), Chris Hemsworth, Scarlett Johanson (Match Point, The Island), Jeremy Renner en Tom Hiddleston

Spoilers

In deze film komen een aantal karakters samen, die al eerder hun eigen films hebben gehad.
Goed gemaakte onzin (door Josh Whedon), die nog vermaakt ook. Ondanks de grote hoeveelheid karakters komt iedereen goed uit de verf en wordt het plot niet opgeofferd voor de mooie ontploffingen. Ook goed te volgen voor de mensen die de strips niet kennen. Maar laten we wel wezen, ik zou het nog met het geluid uit kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten