Translate

zondag 21 juli 2013

Monster Universiteit

Na de vakantie in Normandië hebben we ook nog met de kids een weekje vakantie thuis gevierd. In huis moeten altijd nog honderduizend klusjes gebeuren (het oogsten en verwerken van de opbrengst uit de moestuin bijvoorbeeld), waarvoor je in het dagelijks leven nooit de tijd hebt. Maar we deden natuurlijk ook leuke dingen. Zo zijn we met de kids naar de film geweest, Monsters University, in de Cinetwins.

Monsters Universiteit

Deze film is een prequel voor de film Monsters Inc, die al in 2001 uitkwam. In deze film worden de avonturen van Mike Wazowski (de groene oogbol) en James P. Sullivan (het blauw-paarse monster) gevolgd op de universiteit, waar zij heen gaan, voor zij bij het bedrijf Monsters Inc. aan de slag kunnen als Schrikkers. 
In Brugge hadden we al onze Studentenkaart laten maken. 
Wederom een van de betere films van Pixar, zeker een stuk beter dan Cars 2. Aardig (maar enigszins voorspelbaar) verhaal, leuke grappen en prachtige animatie. En er wordt ook wat achtergrond gegeven bij het verhaal van Monsters Inc. Het is wel zaak om eerst Monsters Inc te bekijken en daarna pas deze film. 


En Sander wilde ook naar Monsters University
Een aanrader.