Translate

maandag 25 augustus 2014

Vakantie in Zeeland II

Het strand van Renesse
Een van de leuke dingen die we hebben gedaan in Zeeland was een bezoekje aan het strand van Renesse. Het was een mooie dag en omdat er voor later in de week slechter weer was voorspeld, besloten we om meteen van de mogelijkheid gebruik te maken om het strand te zien. Dus we kieperden alle kinderen in de auto, namen de buikdrager mee en reden naar Renesse.


Na een korte wandeling door de duinen kwamen we bij het strand dat er erg mooi bij lag. Van de top van de duiden konden we het strand zien liggen. Daar was ook meteen een houten beeld van een zeehond. De zeehonden zijn niet alleen goed te zien in de Waddenzee, maar ook in Zeeland op de verschillende zandbanken en ondiepten. En Lenie 't Hart is ook hier actief.

Mijn zoon bij de zeehond.
Het was een breed strand met schoon zand. Vanwege het wat winderige (maar zonnige) weer waren er ook niet zo heel veel bezoekers. Ook wel weer fijn wanneer je met zeer bewegelijke kindertjes op pad bent. We konden ze lekker van een afstandje in de gaten houden en zo konden zij flink wat energie kwijt. Tijdens een lekkere wandeling hebben we naar de golven gekeken, pootje gebaad en schelpjes gezocht.

Onze dochter kwam helemaal los onder invloed van de golven en de wind. 
Aan het einde van zo een wandeling moesten we natuurlijk wel weer de inwendige mens versterken. Gelukkig waren er voldoende strandpaviljoens die ook nog eens flink wat eten serveerden. Daar hebben we ons een stevige lunch lekker laten smaken. De kids met een bordje patat en +Sander leefde zich uit met een hamburger.

Zo vaak is het niet vakantie. 
En aan het einde van de middag hadden wij ons doel bereikt: vermoeide, slapende kinderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten