Translate

zondag 12 november 2023

Spellenspektakel

De spellenbeurs in Essen is nog maar net geweest, of het was alweer tijd voor het Spellenspektakel. Sander is hierheen geweest met onze oudste dochter en een paar vrienden. En dat was nog een hele onderneming. In alle vroegte gingen ze hier weg om met de bus en de trein naar de Jaarbeurs in Utrecht te gaan. Daar zijn ze de hele dag gebleven en na een lange reis terug, kwamen ze in de avond hier weer aan. 

  


En ze hebben het leuk gehad. Ze dwaalden over de beurs en bekeken en speelden alle leuke, nieuwe spellen. Ze hebben nog gekeken naar alle mooie spulletjes die een echte spellenspeler moet hebben natuurlijk. Sander heeft nog geïnvesteerd in Sky Team, een coöperatief twee persoonsspel, waarbij je als piloot en co-piloot moet proberen om samen, veilig een vliegtuig te landen. En dat is nog niet makkelijk. Vlieg niet te hard, vlieg niet te langzaam, zorg dat de sufferds in de verkeerstoren alle andere vliegtuigen uit de weg halen. We hebben het een aantal keer thuis gespeeld en we vonden het beiden erg leuk. 


Al met al was het een leuk dag. Inmiddels zijn de data van het spellenspektakel voor volgend jaar al weer bekend. Dus ongetwijfeld gaan ze dan weer. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten