Translate

zondag 12 mei 2013

Weekeindje weg naar Brugge IV

Maandag was onze laatste dag in Brugge en we besloten er nog wat van te maken. Er moesten nog wat souvenirs gekocht worden voor de mensen die op onze kinderen en op ons huis gepast hadden terwijl we weg waren. Voor hen kochten we wat lekker bonbons bij de Chocolate Line, een winkel waar alleen maar lekkere chocolade verkocht wordt, in de vorm van bonbons, brokken, pillen, verf en lipstick.


Verder wilden we ook nog een rondvaart maken door de reien (grachten) van Brugge, dus dat deden we ook op deze laatste morgen. Op verschillende plekken startte een rondvaartboot voor een rondvaart van een half uurtje. Het was leuk om een paar plekjes in Brugge vanaf het water te zien. 

Het Belfort, maar nu vanaf het water
Een schattig houden huisje aan het water
Inmiddels was het ook al weer tijd voor wat lunch. En in Brugge doe je dat natuurlijk met warme chocolademelk en een wafel. In een behoorlijk toeristisch chocolade-eethuisje deden we dat dan ook, The Old Chocolate House. Ik mocht mijn eigen warme chocolademelk maken met pure chocola en gember. Sander ging voor een lekkere, warme chocolademelk met Grand Marnier.

Eerst alles door elkaar roeren 
En dan alles opdrinken
En aan het begin van de middag gingen we weer op huis aan. Eerst nog de kinderen halen, die veel plezier hadden gehad bij mijn ouders en aan het begin van de avond door naar Malden, waar mensen onze tuin hadden verbouwd, zonder dat we erbij waren. Wat zouden we aantreffen?