Translate

woensdag 22 mei 2013

Spellendag

Het is weer Hemelvaart geweest en daarmee ook weer tijd voor de traditionele spellendag op de vrijdag na Hemelvaart

Sander en onze zoon spelen Genius, alleen voor bollebozen

We hadden natuurlijk net een lekkere vakantie in Brugge achter de rug en daarna wat dagen van zware arbeid in de nieuwe voortuin. Dus we hadden er zin in. Zoals altijd gingen de kids in de morgen naar de opvang, zodat wij het huis op orde konden brengen en ons konden voorbereiden op de komst van hongerige gasten. Ik maakte scones met rozijnen en Sander maakte een heerlijke pompoensoep.

Vanaf 13:30 kwamen er gasten over de vloer. We begonnen eenvoudig met Stef Stuntpiloot, een leuk spel voor kleine kinderen en dronken volwassenen. Later heb ik  weer een spelletje 30 seconds van de grond gekregen, een leuke onzin game om je vrienden beter te leren kennen (Hoezo, je weet niet wie Eddy Merckx is?). En later op de avond nog Nuns on the Run (Bedankt +R voor het meenemen) en Vroeger of Later. En Sander heeft nog zijn favoriet Ra kunnen spelen. Helaas geen Serenissima van de grond gekregen.

En het meegebrachte eten was ook weer heerlijk. Dit keer geen enge sprinkhanen, gelukkig, maar wel lekkere tabouleh, groentestoofpot, inidisch eten, citroenvla met chocolade en alcoholische abrikozentaart.

Tegen 01:00 ging ik uitgeput maar voldaan naar bed. Morgen weer een dag, waarop er weer veel van me gevraagd zou worden (kids worden gewoon om 07:00 wakker, hoe laat je het ook maakt.

Kerst 2007
Kerst 2009
Hemelvaart 2011
Kerst 2011
Hemelvaart 2012
Kerst 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten