Translate

dinsdag 14 juni 2022

Brass against

Corona heeft ons wel erg lang thuis gehouden, maar dat is nu allemaal voorbij en Sander en ik hebben een hoop in te halen. Eind maart 2020 wilden we naar Doornroosje gaan om daar Brass Against te zien, een brassband die alle protestrock klassiekers uit mijn (en Sanders) jeugd speelt. Maar Corona gooide roet in het eten. Toen werden we nog lekker gemaakt met november 2020, maar dat ging ook niet door. En nu, meer dan twee jaar later kwam het er dan eindelijk van. 


We kusten de kinderen goedenacht (die zijn nu gelukkig oud genoeg om zelf thuis te blijven) en wij gingen naar Nijmegen. En daar kregen we in Doornroosje een superleuke show te zien! De piepkleine Liz Colby was deze avond de zangeres en het was fantastisch. In een klein zaaltje kregen we alle klassiekers van Audioslave, Beastie Boys en Rage Against the Machine te horen. Heerlijk. 

Brass Against

En later op de avond reden we met tuitende oortjes naar huis, waar de kinderen stiekem nog op waren, ze hoopten dat we nog iets later thuis zouden komen. Het was heerlijk om er weer eens zonder allerlei controles op uit te kunnen. En binnenkort gaan we weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten