Translate

zaterdag 4 juni 2022

Tijd voor feest

Sander is weer jarig geweest, en na dat we dat in 2020 en 2021 aan ons voorbij hebben moeten laten gaan, zonder een feestje, was het nu weer eens tijd om uit te pakken. Er werden mensen uitgenodigd, taart gekocht en gezellige muziek gedraaid. We moesten het huis opruimen! Gelukkig lukte het allemaal aardig om tijdig een toonbaar huis en voldoende boodschappen in huis te hebben om mensen te ontvangen. En na twee jaar afzien, verleer je dat soort zaken echt! Gelukkig hadden we met mijn verjaardag nog even kunnen oefenen. 



En 's middags kwamen de mensen binnendruppelen en namen een voor een een cadeautje mee. Zo kreeg Sander verschillende soorten drank (allemaal bier uit Utrecht, Port), maar ook rozenthee, gemaakt van alleen rozenknopjes. Zou zijn wij enorme thee-fans, zeker sinds we twee jaar lang moesten thuiswerken. Dus dit was een fijne verrassing. 

Het was in ieder geval heerlijk om weer eens een huis vol mensen te hebben, zonder bang te zijn dat je elkaar aansteekt. En met een hoop mensen die we te lang niet hebben gezien, konden we weer eens lekker bijpraten. laten we hopen dat dit een herstart is van gezellige feestjes in ons huis. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten