Translate

maandag 17 maart 2014

Vakantie - L'eau d'Heure

Het was weer tijd voor ons jaarlijkse uitje, zonder kinderen. Sinds 2008 doen we dat toch met jaarlijkse regelmaat. En het is wel fijn om weer eens tijd met elkaar door te brengen zonder iedere keer onderbroken te worden door stemmetjes die beginnen met: 'Mahaaam!' En België is toch wel een favoriete vakantiebestemming, ook dit keer zijn weer weer in Belgë geweest, bij de meren van L'Eau d'Heure, helemaal bij de Franse grens.

Zo'n Kindle voegt ook echt wat toe aan de vakantie ervaring.
Onze kinderen zouden vrijdag in de morgen naar school gaan en in de middag dan opgehaald worden door de ouders van Sander en daar dan een paar nachtjes blijven logeren. Maandag zouden ze weer thuisgebracht worden. En wij reden vrijdagmorgen met een lekker gangetje naar het Landal-parkje in Zuid-België. Daar installeerden we ons laat in de middag in ons kleine, maar fijne huisje. 

Klein maar fijn.

Het weer was tijdens ons weekeindje weg wat slechter dan wat we achterlieten in Nederland. Maar gelukkig hebben we genoeg mooie dingen kunnen doen en zien, dat het ons niets uitmaakte. We hebben nog uitstapjes gemaakt naar Maredsous (van het bier en de kaas) en Charleroi.

Regendrupjes op het raam, op de laatste dag zelfs nog wat natte sneeuw.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten