Translate

dinsdag 31 augustus 2021

Vakantie in Nederland - Kamperen in Zeeland

Nadat een tripje naar Duitsland in het water was gevallen, ging Sander gauw op zoek naar een camping in Nederland om met alle kinderen heen te gaan. Hij was eerder al eens wezen kamperen met de kinderen (2017, 2018, en nog eens in 2018 en in 2020) maar nooit met alle drie tegelijk. Maar nu wilde hij dat wel graag. Dus er werd een extra tentje gekocht en hij vertrok met de kinderen naar Zeeland, even buiten Domburg. Ik ben nog een dagje even op bezoek geweest (met de NS). 

De tent is opgezet. 

Sander had een leuke camping uitgezocht met veel voorzieningen, ook overdekt, zodat er voor alle kids iets leuks te doen was. En er eventueel bij slecht weer ook nog het een en ander te doen was. En toen moest alles ingepakt worden natuurlijk. En wat moet er een hoop spul mee als er gekampeerd wordt!

In de speeltuin

De eerste paar dagen waren heerlijk, met mooi weer en zonneschijn. Dus er was een bezoekje aan het strand en veel buiten spelen. Maar daarna sloeg het weer om en werd het flink kouder, winderiger en regenachtiger. En aan de kust waait het harder. De kids konden niet slapen van de gierende wind om de tentjes. 

In het museum

Maar gelukkig is er veel te doen in Zeeland. Sander nam de kids mee naar het Watersnoodmuseum, waar we al eens eerder geweest zijn. Ze vond het weer erg interessant om te leren over de watersnood en wat mensen deden om te overleven. 


En toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Alles moest weer ingepakt worden. En dan moet er ook weer heel veel ingepakt worden. Maar het lukte om alles weer in de auto te krijgen. En dan is het met kamperen in eigen land wel fijn dat je dan snel weer thuis bent. En thuis zat ik te wachten op al hun verhalen en avonturen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten