Translate

dinsdag 17 augustus 2021

Vakantie in Nederland - Domburg

Nu we in Nederland blijven met de vakantie, wilde Sander nog kamperen met de kinderen ergens in Nederland. Nadat er wat extra tenten en slaapzakken gekocht zijn, viel zijn ook op Zeeland. In de buurt van Domburg was nog een camping met vrije plekken en daar zijn ze voor vijf nachtjes heen gegaan. Wij zijn vaker in Zeeland (in 2011 en 2007)op vakantie geweest en we zijn ook vaker in Domburg geweest en het is een leuk plaatsje om te genieten van de zon en de zee (in 2016 en in 2014 ). 

Op de camping

Nadat de man en kinderen vertrokken waren, heb ik ze nog een dagje bezocht, toen het zo zonnig mogelijk was. Ik ging vanuit Nijmegen met de trein. Na een overstap in Roosendaal reed ik zo door naar Middelburg, waar ik door Sander werd afgehaald. En toen nog even de kinderen oppikken en door naar het strand. 


Naar het strand van Domburg

Op het strand van Domburg hebben we een heerlijke middag doorgebracht met zonnen, zwemmen en kuilen graven. En het is wel heel fijn dat onze jongste dochter inmiddels ook twee zwemdiploma's heeft. Ze is helemaal niet meer bang in het water en weet zich goed te redden. Vorig jaar zaten we nog te hannesen met een drijfpakje en haar in de gaten houden. 

Door de duinen, met de watertoren in de verte. 

Toen iedereen lekker koud en moe was, hebben we nog een piepkleine wandeling door de duinen bij Domburg gemaakt. De duinen zijn erg mooi en er is een kenmerkende watertoren. Ik was graag nog wat verder gegaan. Maar we hadden ook te maken met een parkeertijd en honger. Dus we hebben alleen een beetje rondgekeken. 


Toen we weer terug waren in het stadje, had iedereen wel erg honger en ik had nog een lange reis naar huis voor de boeg. Dus we sloten af met wat lekkere kibbeling met frietjes. En die hoor je buiten op te eten natuurlijk. 

Al met al was het een heerlijke dag en Domburg is zeker een bezoekje waard.

2 opmerkingen:

  1. Ze hebben je een camperplaats ipv tentplaats gegeven zo te zien. Nou ja, het paste in ieder geval prima :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Yeah, we namen maar weinig ruimte in. En op de camperplaats was persoonlijke electriciteit. Voor kids tegenwoordig een eerste levensbehoefte.

      Verwijderen