Translate

zaterdag 5 maart 2022

Minivakantie - Vennebos

Onze zomervakantie dit jaar was een beetje in het water gevallen, vanwege Corona. En omdat een beetje goed te maken, zijn we dit jaar tijdens de Carnavalsvakantie even een lang weekeinde weggegaan. we bleven in eigen land en gingen naar een Landalparkje met een Tropisch Zwemparadijs, je kunt de kinderen niet gelukkiger maken. In het verleden zijn we hier ook vaker geweest, in 2000, toen mijn schoonouders 30 jaar getrouwd waren en nog eens in 2010, toen ze 40 jaar getrouwd waren.  


Dus op vrijdagmorgen pakten we de auto in. In de middag kwamen alle kinderen vroeg uit school (vanwege Carnaval) en kieperden we ze allemaal de auto in. En iets van anderhalf uur later konden we weer uitstappen. Inchecken is ook steeds moderner en kon via een app op de telefoon van Sander. Dus we konden meteen door naar een schoon huisje. 

En nog even later lagen we met ons allen in het grote Tropische Zwemparadijs. Gelukkig heeft Vivian tegenwoordig ook al haar diploma's, dus kunnen we haar ook zonder problemen lekker laten rondzwemmen in de wildwaterbaan, in het golfslagbad en van de glijbanen. 

Omdat we ook een vakantie voor onszelf wilden, hebben we dit keer ook lekker uitgepakt met eten halen bij de verschillende beschikbare restaurantjes, in plaats van heel verantwoord iedere keer zelf koken. Verder hadden we ook een hoop geluk met het weer, het was fris, maar zonnig. Dus we hebben ons ook nog een ochtendje vermaakt met wat midgetgolf. Ik regeerde over al mijn andere gezinsleden, maar wreef dat natuurlijk niet in (zo bescheiden ben ik wel). 

Scores E, F en ikzelf.
Scores V en S







En voor we het wisten was het alweer maandag en tijd om te vertrekken. We pakten alles weer in en reden weer naar huis, waar voor de kinderen de rest van de Carnavalsvakantie kon beginnen, maar wij weer gewoon aan het werk moesten. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten