Translate

vrijdag 1 september 2017

En vacances en Normandie - Nog meer klimmen

Tijdens hun weekeindje weg met hun vader, hebben de kinderen een klimbos ontdekt. Dat vonden ze hardstikke leuk. En onze zoon neemt zijn klimhobby momenteel ook erg serieus. Toen we zagen dat er in de buurt van Saint Aubin sur Mer ook een klimbos was, zijn we daar ook heen heen gegaan. Het gaat om Beauregard Avonture. We zijn met ons allen gegaan. Voor onze jongste was er ook een heel klein en eenvoudig klimparkour, maar zij had er weinig zin in, dus ik paste op haar terwijl de rest lekker ging klimmen.

Onze middelste past het tuigje. 
Eerst moest iedereen een tuigje om en kregen ze nog wat instructie over hoe ze veilig moesten klimmen.

Met de stegosaurus
Er was ook wat te doen en te kijken voor mensen die niet gingen klimmen. Gek genoeg lijkt onze jongste dochter momenteel in een dino-fase te zitten. Dus de dino-beelden op het terrein werden allemaal uitvoerig bekeken en beoordeeld. 

Chateau Beauregard

Het avonturenpark stond op het terrein van het Chateau Beauregard, een kasteel uit de 19e eeuw, opgetrokken in een typisch Normandische stijl. Met mijn jongste dochter heb ik nog even een rondje gewandeld door het terrein en het kasteel en de standbeelden bekeken.

Ik durf niet te kijken. 

Ondertussen klommen Sander en de grote kinderen vrolijk verder. Vooral onze zoon lijkt nergens bang voor en klimt tot steeds grotere hoogten. 
Al met al een erg gezellige dag. Een dagje klimbos is ideaal wanneer het weer iets te fris is om aan het strand te liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten