Translate

maandag 10 augustus 2015

Roosdaal

Gisteren zijn +Sander en ik met de kinderen naar Roosdaal gegaan. Daar woont vriend +F. In voorgaande jaren zijn we daar op weg naar vakantie in Frankrijk twee keer blijven logeren. Maar vorig jaar hebben we in eigen land vakantie gevierd en dit jaar gaan we ook niet naar het zuiden voor vakantie. Dus ik was bang dat we dan twee jaar achter elkaar F. en G. niet zouden zien. Heel jammer natuurlijk, vooral omdat ze inmiddels ook al twee kindjes hebben. Vandaar dat ik het plan opvatte om gewoon een dagje bij hen op bezoek te gaan. Zo ver is Roosdaal niet.

Roosdaal

Gisteren zijn we opgestaan, hebben snel ontbeten en startten om 10:00u de auto en reden naar het zuiden. Iets meer dan twee uur later parkeerden we de auto in Roosdaal. Onze jongste dochter had lang geslapen in de auto, maar toen zij een half uurtje voor we er waren weer wakker werd, had ze honger en begon heel hard te huilen. Dus binnen kreeg zij meteen een fruithapje, waarna ze weer stil werd.
Onze oudste kinderen renden lekker rond, gadegeslagen door D., de oudste zoon van F. en G.
Ondertussen waren F. en G. druk bezig met het maken van een heerlijke zondagse lunch met brochettes en gemarineerde vleesspiesjes. We hebben onze buikjes helemaal rond kunnen eten en we hebben gezellig bijgepraat.

Daarna nog een wandeling gemaakt door landelijk Roosdaal naar nabijgelegen Café 't Lof om daar wat te drinken. En toen weer teruggewandeld. Zoontjes D. en R. waren toen diep in slaap en onze jongste dochter liep ook wel op haar laatste benen. We hebben haar nog gauw wat eten gegeven en toen begonnen we weer aan de reis terug. In Heesch zijn we nog even gestopt bij een McDonalds, omdat de oudste kinderen dat graag wilden en het is tenslotte vakantie. Na een smakeloos patatje konde de kids daar nog wat energie kwijt in een speelconstructie.

Om 20:30 waren we weer thuis. Onze jonste ging doodop naar bed, onze zoon was ook snel in slaap, maar onze oudste dochter had zo lang in de auto geslapen, dat zij die avond niet in slaap kon komen.