Translate

zaterdag 29 augustus 2015

Vakantie op Texel (alweer) VI - Strand

Onze jongste dochter op het strand
De laatste dag van onze vakantie op Texel hebben we heerlijk op het strand doorgebracht. De avond ervoor hebben we alle koffers gepakt. Die morgen hebben we de laatste spullen ingepakt en het huisje netjes achtergelaten. Toen reden we met de auto vol koffers naar Paal 28, waar we het strand opgingen. +Sander huurde nog een windscherm, zodat we met de baby ook een beetje in de schaduw konden zitten.

Lekker zwemmen met papa.
En het was weer een heerlijke dag, de zon scheen, maar niet heel fel, wat wel fijn is voor de babies met de hele bleke huid. Het zeewater was fris, net lekker om even in te poedelen. En het strand was schoon, waardoor we er lekker in konden spelen. En gespeeld hebben we. De kinderen gingen in en uit het water. En met schepjes en emmers werd lekker gegraven. Ook werd er met ballen overgegooid en rondgerend. En de zon was warm genoeg om lekker te zonnebaden.

Met mijn zoon in de zon.

Maar aan al het goede komt een einde. Tegen een uur of 12 begon iedereen aardig moe te worden en toen hebben we de boel weer opgebroken en zijn we voor een laatste keer gaan lunchen bij Paal 28. En toen we daar onze buikjes rond hadden gegeten was het definitief tijd om te vertrekken. De kinderen hadden het er even moeilijk mee, maar zij keken er ook wel naar uit om weer naar huis te gaan en hun eigen spulletjes te hebben.

Onze zoon voor de laatste keer in zee.

We hadden helaas net de boot naar Den Helder gemist, maar het was gelukkig niet al te lang wachten voor de volgende boot alweer kwam, en toen waren we natuurlijk de eersten. De kinderen keken weer hun ogen uit over de woelige baren van de Waddenzee en zagen Den Helder langzaam dichterbij komen.

Op de boot terug naar huis.

En toen waren we aan het einde van de middag weer thuis. En dat betekende gauw boodschappen doen voor het avondeten, vuile was in de machine, koffers leegmaken, op zoek naar de belangrijke spullen. Het gewone leven was weer begonnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten