Translate

vrijdag 2 september 2022

En vacances en Breizh

Het was weer tijd voor vakantie. Vorig jaar viel onze vakantie een beetje in het water door alle Coronamaatregelen. Dat hebben we aan het begin van dit jaar nog goed gemaakt met een weekeindje weg in eigen land. Maar nu was het dan tijd om weer eens echt, lang op vakantie naar het buitenland te gaan. We kozen dit keer voor een vakantie in Bretagne. Daar zijn we jaren geleden ook al eens geweest. 

Brug over de Seine

Dit keer huurden we een huisje in Carnac - Plage, het deel van Carnac dat echt aan zee ligt. We hadden de 2e en 3e verdieping van een huisje boven een Cafe, midden in het dorp, op 3 minuten lopen van het strand. Maar Carnac is ver, heel ver. Dus we pakten onze spullen op donderdag en vrijdag in en vertrokken na enig gehannes om 0500 uit Malden. Na een lange lange reis bij hoge temperaturen kwamen we dan eindelijk aan in een zeer drukke badplaats. Maar Sander is een held en wist een parkeerplek te vinden. 

Toen we eenmaal de koffers uit de auto hadden gesleept en geïnstalleerd waren, gingen we meteen naar het strand. Het was tenslotte maar 3 minuten lopen. En zo konden we de eerste avond nog even genieten van een ondergaand zonnetje en lekkere golfjes. 

Die avond sliepen we als roosjes en de volgende dag zouden we Carnac en het strand verder gaan ontdekken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten