Translate

zaterdag 1 februari 2020

Spellenavond februari 2020

Al een paar jaar heeft Sander de goede gewoonte om op de laatste zaterdag van de maand een spellenavond voor vrienden te organiseren. En deze eerste maand van het nieuwe jaar was natuurlijk geen uitzondering. We hadden alleen een beetje onderschat hoe populair deze avondjes inmiddels zijn. We hadden natuurlijk net nog een spellendag gehad rond Kerst 2019. En we dachten dat iedereen nog wel een beetje aan het bijkomen was van de wilde feestdagen.


Maar nee, er kwamen meer mensen dan we soms zien op een spellendag! We hebben op drie tafels zitten spelen! We hebben de extra tafel van zolder moeten halen!

Het was in elk geval heel gezellig. Sommige mensen speelden Lords of Waterdeep met de Skullport uitbreiding, een vertrouwde klassieker inmiddels. Andere mensen speelden nog Terraforming Mars. Maar ik kon Sander eindelijk eens kennis laten maken met Sintra, een variant op Azul. Azul hebben we zelf in huis en is een moderne favoriet. En Sintra geeft daar een leuke variatie op.

De grote kinderen speelden ook nog even mee. En gek genoeg hebben we op een eenvoudige zaterdagavond tot na middernacht spellen zitten spelen, met een hele hoop vrienden. Erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten