Translate

zondag 1 maart 2020

Reign of Cthulhu

Het was weer tijd voor een spellenavond! Niet zo druk als de vorige keer, maar nog steeds erg gezellig. Tijdens de laatste spellendag heb ik kennis gemaakt met Pandemic. Dat vond ik toen heel erg leuk en ik wilde het weer spelen. Gelukkig nam vriend J. Pandemic: Reign of Cthulhu mee.


Hierbij spelen we allemaal dappere onderzoekers die proberen de portalen, waardoor wrede monsters van voorbij de sterren komn, proberen te sluiten. Maar overal zijn er natuurlijk waanzinnige cultisten die niets liever doen dan de portalen te openen. We hebben twee rondjes kunnen spelen. De eerste keer gingen we genadeloos onderuit, toen we wel erg veel ongelukskaarten kregen. Maar de tweede keer wisten we ons beter staande te houden tegen de horrors man was not meant to know.

Het spel is wat kleiner en overzichtelijker dan het originele Pandemic en speelt lekker snel door (zeker wanneer je het verliest van de monsters van voorbij de sterren).

Sander speelde nog wat Koehandel en we sloten de avond af met nog een rondje Cards Against Humanity, wat weer hilarisch was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten